חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פסק-דין בתיק ס"ע 10479-05-11

: | גרסת הדפסה
ס"ע
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
10479-05-11
18.3.2012
בפני :
רוית צדיק

- נגד -
:
עמרם לוי
עו"ד מ. צמיר
:
בתי ספר למלאכה
פסק-דין
  1. התביעה בתיק שבכותרת הוגשה ביום 5.5.11.
  1. הנתבעת הגישה כתב הגנה ביום 3.8.11.
  1. ביום 19.2.12 התקיים דיון קדם משפט בפני כב' הרשמת ש. אלקיים. משהנתבעת לא התייצבה לדיון עתר ב"כ התובע  למתן פסק דין בהעדר התייצבות.
  1. באותו מעמד ניתנה החלטה בה נקבע  כי התיק מועבר למותב זה  למתן החלטה בבקשה ולקביעת המשך ההליכים בתיק.
  1. ביום 20.2.12 ניתנה החלטה בה נקבע בין היתר כי הנתבעת מתבקשת להודיע לבית הדין עד ליום 13.3.12 מדוע לא התייצבה היא לדיון בפני הרשמת ומדוע לא יינתן פסק דין כנגדה . עוד נכתב כי היה ולא תוגש כל הודעה עד מועד זה תישקל הבקשה בחיוב.
  1. משחלף המועד ולא הוגשה כל הודעה מטעם הנתבעת לבית הדין , הגיש ב"כ התובע הודעה בה ביקש פעם נוספת כי בית הדין ייתן פסק דין בהעדר התייצבות בהעדר התייצבות הנתבעת לדיון שהתקיים בפני כב' הרשמת ומשהנתבעת לא הגיבה להחלטה מיום 20.2.12. כן צוין בהחלטה כי ב"כ התובע שלח עותק פרוטוקול הדיון והחלטת בית הדין לכתובת הנתבעת המצוינת בכתב ההגנה. להודעת התובע צורפו אישורי מסירה המעידים כי המסמכים נמסרו  לנתבעת כדין.
  1. עד היום ועל אף שחלף המועד, לא הוגשה כל הודעה מטעם הנתבעת כאמור בהחלטה מיום 20.2.12 .

לפיכך ומתוקף סמכותי  מכח תקנה 49 לתקנות בית הדין לעבודה (סדרי דין ) התשנ"ב -

            1991 ניתן בזאת פסק דין בהעדר התייצבות , על יסוד כתב התביעה בלבד. 

8.             הנני מחייבת את הנתבעת לשלם לתובע תוך 30 יום מקבלת פסק הדין את הסכומים הבאים:

      8.1 פיצויי פיטורים בסך של 561,177 ש"ח.

      8.2 פדיון חופשה בסך של 100,963 ש"ח.

      8.3 תביעות התובע לפיצוי בגין חסרון כיס ופיצוי בגין נזק התובע בשל אי גילום מלוא          שכרו נדחות בשלב  זה בהעדר הוכחה.

            8.4 לסכומים לעיל יצורפו  הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום 1.11.05 (בהתאם למועד         הסדר החוב שבין הצדדים) ועד לתשלום המלא בפועל.

9.    בנוסף תשלם הנתבעת , לתובע בתוך 30 יום מקבלת פסק הדין, הוצאות ושכ"ט עו"ד בסך של 4,000 ש"ח .לא ישולם הסכום הנ"ל במועדו יישא הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום קבלת פסק הדין ועד לתשלום המלא בפועל.

ניתן היום,  כ"ד  אדר תשע"ב, 18 מרץ 2012, בהעדר הצדדים. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>